Hier ging het over..

Een simpel gegeven; man, vrouw, kind, een roedel honden en twee ezels. Dat is de basis van deze website. Maar het gegeven is minder simpel dat het lijkt, want de man is ziek en daardoor zijn ook de vrouw en het kind anders dan gewoon. We willen elke dag iets beleven – hoe klein ook – wat maakt dat we gelukkig zijn. Ondanks alles. Om op terug te kunnen kijken, om door te gaan en om energie op te doen.  Mooie momenten in de strijd.

We hebben vijf jaar geleden het roer omgegooid en vanuit een charmante, drukke stad in het midden van het land zijn we naar een klein dorpje in Friesland gegaan.

Daar is ons nieuwe leven opgebouwd. Temidden van de weilanden, onder de rook van een kleine provinciestad.

We hebben er onze hondenliefhebberij uit kunnen breiden, zodat we ons voortdurend omringd weten met een grote groep Golden Retrievers. We hebben deze liefhebberij tot een bedrijfje in miniformaat weten uit te bouwen. Ons roedel is in de vakantieperiodes vaak dubbel zo groot omdat we een kleinschalige huiskameropvang aanbieden. Maar ook hebben we Stichting Golden Age opgericht, ons “hondenkindje” dat zich ten doel stelt om oude Golden Retrievers van een goed, nieuw tehuis te voorzien als het in hun eigen omgeving niet meer lukt. 

Geniet met ons mee  met alles waarvan wij houden en met alles wat om ons heen de kracht geeft om door te gaan! 

Vanaf het moment dat in april 2013 de diagnose: “uitgezaaide darmkanker” klonk, en daarmee een verdrietige, zorgelijke wolk boven ons bestaan hing, werd er een verhaal geschreven dat het onze was. Dat in deze blog van april 2013 tot het naschrift van december 2014 is ontstaan. Daar ging het over….

4 thoughts on “Hier ging het over..

 1. Ellen

  Vanuit monster wensen wij jullie heel veel kracht!
  Geniet van iedere dag samen vooral vandaag is een prachtige dag.
  Dikke knuffel voor Chico .
  Liefs en sterkte
  Ellen, Marc en lisa

 2. Marinda

  Lieve Myr….

  Ik kom er nu pas achter dat je prachtige blogs schrijft…
  Ik heb zitten lezen met kippenvel,tranen en een glimlach…

  Dikke knuffel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *